Pages

awat lagu tuh?

title tu sy pon taktahu kenapa. hehe. alright, hari ni penat. tapi kan tadi sy ponteng kelas statistic. masyaallah.hari ni gastric teruk.padan muka sy kan. petang tadi dah pergi imegrisen dah settle document sikit. lepas balik, sy dah tak tahan. thanks fitri & arep yang ajak makan and sudi teman makan. lepas tu rush pergi kelas. bus tak ada, okay finee... jalan kaki seorang diri dalam gelap.scary movie lah jadinya tersadung 2 kali jatuh. nasib baik tak ada orang tengok. malu i. hee.. kena marah dgn fitri lah pulak pastu sebab tak bagi dia nak hantar. habis kelas arep ambil. thanks a lot arep. and thanks sgt-sgt untuk botol bintang tadi.

sekarang otak berserabut.ade tiga assignment nak hanta rabu ni. esok presentation titas. rabu ni presentation projek khidmat masyarakat. tadi jumpa kak ekin, upcoming propec buat 29-31jan ni. sedih je tak dapat join sebab singapore trip tu. hm..tadi tukar lecturer lagi. dah pujuk tukar kelas malam isnin ke kelas pagi rabu. hopefully dapat. amin...

akhir kata, sy tetap syg firdaus walau apa cara sekalipun.,tapi.. ape kesudahan cerita ni eh? =.=

okey, dah. bye bye.

3 comments:

KAKI said...

assalamualaikum...
beb peanantian tu satu keperitan tp percayalah yang penantian tu akan berakhir dengan kebahagiaan....btw ko jagan nak menggada ada tak makan dol...n study la ye untuk kesenagan masa depan....bside sorry gila tak dapat nak tolong hantu mata dalam menyelesaikan masalah ni...sorry

AraBadrul said...

w'slm fitri..hm. tu yg aku harapkan. percaya, ade kesungguhan disitu ade kebahgiaan. macam kata pepatah, dimana ada hantu kaki, disitu ada hantu mata utk mengutuknya. hahaha ;p
weh, ko ngn arep dah byk sgt tolong aku dow. tk terbls budi korg taw.

p/s: aku mkn ikut suke aku ah.ko jg nk pkse2. aku sumpah kaki ko saiz 3 pasni. ;p

AraBadrul said...

w'slm fitri..hm. tu yg aku harapkan. percaya, dimana ade kesungguhan disitu ade kebahgiaan. macam kata pepatah, dimana ada hantu kaki, disitu ada hantu mata utk mengutuknya. hahaha ;p
weh, ko ngn arep dah byk sgt tolong aku dow. tk terbls budi korg taw.

p/s: aku mkn ikut suke aku ah.ko jgn nk pkse2. aku sumpah kaki ko saiz 3 pasni. ;p

p/s2: aku trpaksa betulkan sebab salah eja. kena badi ko lah ni. ceh!

Post a Comment