Pages

its for you again, Adawiyah Hamidun


10 May 2008
Some memories are realities, and are better than anything that can ever happen to one again.
When you find a golden memory, savor it.

:D

and now we're looking forward for our own ; in the future

6 February 2011

:')

p/s: jealous much huh Ada? :p

13 comments:

Anonymous said...

sweet..
wish u both happy ever after..
insya-allah..

Ara said...

thanks :)amin. mudah-mudahan lah :D

Nur Adawiyah said...

kak araaaaaaaaaa!jealous much. heeeee lama gila korang eh. Cepat kahwin!And know what. suka sangat gambar bawah tu. Alaaaaaaaaaaaaaa :3 Comelnyaaaaa!

Nur Adawiyah said...

And thank you sayang. love you!

Myraotchipoochi said...

Awww awww..cute!and sweet!haha
everlasting dear, insyallah..:)
suka tgk u guys together..hee

Ara said...

Ada; kan kita ada deal, awak kahwin dulu laaa, kak ara jd pengapit pls. hiiii :D

myra; maluuuu dah ni. hihihi

Myraotchipoochi said...

elele malu lah konon.. ;p

Ara said...

myra; takde pape lah. tu gambar hiasan je, atas permintaan cik Ada.

Adela Tahir said...

Ararara sayang!! i suka gambar bawah tu. when was that? and anak siapa u kacau tu? haaaaaaaaaa

Alyaa J said...

sweet (;

Ara said...

Dela; 6february 2011 lah sayang,cuti raya cina baru ni.baby classmate kitorang time kat sekolah.

Alyaa J; thanks :)

NurLailatul said...

alaaa..sweetnyer yang bawah tu...tak sabar nak tunggu anak buah ni..=D

Ara said...

Nurul; haha tak sabar la sangat awak, kak ngah nak dapat baby da tau. saya lagi over excited ni! bertambah lah keluarga kita :)

Post a Comment