Pages

Help! I think I'm Dying!

As u can see my blog is no more in dark. hehe no offense encik akeep.tapi.. I don't really satisfy with this template actually, nvm la. nanti lah tuka atau edit2 lagi. Lantaklah. Hari ni, mati! sumpah rasa macam nak mati. Esok pagi2 buta test. Lusa test. Paperwork baru kejap tadi settle. Surat rasmi baru kejap tadi settle. Baru kejap tadi gi submit kat pejabat Hep jugak. AssignmentS lagi. Esok tutorial statistik yang gile soalan tu nak bincang. Selsema batuk tak kurang lagi. Malam td dah lah tido kul 5 duk siapkan kerja2 yang mcm memang takkan siap je. haih. Tekanan! Tekanan! Okey sambung nak buat kerja. Bye.

p/s: ampun diminta drp encik Kaki cancel makan dgn kau tadi. sumpah tak larat sgt ni.

2 comments:

K.AM.I said...

thanx for mentioning my name. .i have hundred friends request rite after u post this entry. .aha. .thax. .btw. .tekanan?? aha. .tarikan awak bakal melepaskan awak dari tekanan. .aha. .

Ara.Badrul said...

hahhaha ye lah tu hundred friend request, agak2 aah nk kelentong saya. hahaha. tarikan? say manae pandai tarik2 ;p

Post a Comment