Pages

The kiddos day,

so, yesterday I had to babysit these two kiddos ; Megat Aliff Haiqal and Megat Ariff Haziq.
like seriously I was tired running here and there chasing for Haiqal.
Ikea bukan kecik weh! but I had fun :)
by the way Firdaus, anak kita nanti kita tambat kat tiang ok. Hahaha

9 comments:

CiK GorGeouS ! said...

best choice of warning to FN ! HAHAHAHA~

ican said...

aww. comel! they both twin ke?
wahhh, amboi. tambat dekat tiang ya. hehe

Ara said...

CG: told FN that, but he said just leave them at home, letak makanan dlm bowl, and letak kotak ada pasir kat sebelah. macam harem punya FN. -.-'

Ican; tak twins pon. beza 2tahun. :) the abang can run here and there, but the adik baru booleh jalan kedek-kedek. :D

Anonymous said...

bijak kot idea i tuh..xyah nk tambat2..hehehe

Ara said...

anonymous / FN ; u ingat anak kucing? grrr

Anonymous said...

tgk mummmy dye, ada jgk boleh terkeliru..hehehe

Ara said...

FN; kucing is Kia, not me. -.-'

Radin fadli said...

Dah macam ibu dah, mithali atau tak, itu kita tak tahu =p

Ara said...

Radin Fadli; mithali lah, tengok lah Myra anak saya tu :P

Post a Comment