Pages

such a bad day :(


at 1.05pm,i was in sister's hostel. mysis called "arfaaaaaa...anta kan form psm aku kat hafiz, dia tunggu depan tf sekarang". so then i was rushing to meet him. on my way, i met kak murni (my sis bestfriend).
"arfaaaaa..da abes paper..yeay yeay!" and i was like so excited and jump together too "hoorey hoooreyyy horreyyy!!" idk why.. suddenly ive become so happy and while sing lalalalalallalala~ running downstair and suddenly, Bokkkk!! JATUH TANGGA!! Arghhh~ maluuuu :'( and very painfull... :'( i broke my right knee, and my left ankle pulak terseliuh... sob sob sob~
esok nk exam camne weyhhhhh~ :'(

8 comments:

KAKI said...

eh macambukan kaki ara jew....
kenapa kecik bukan kaki ara besar macam gajah kew???
hahahahahaha
btw padan muka......hahahahahahaha
n beside sorry sangat sangat tak dapat tolong ara =(

AraBadrul said...

hahhahah bongok~ kaki kita sama size la ngek! ko tu ha CACAT! :pppp
ko lagi tanak ngaku eh? hahha. kaki aku la tu~ xpe... fit dah banyak sgt3 tolong ara kannnn~

Master POii said...

masyaallahhh!!!!!!
ape dah jadi ni!!!
aduyai!!!
dah okayy blom ni???

AraBadrul said...

:) aryef~ dont worry i'll be fine soon. skunk not fully recover lagi lah psl seliuh tu. nnty nak gi urut :)

Couture Babe said...

ya allah...
ara....mcm mane leyh jatuh nih....
teruk lak tu....
kesiannye dia...
ish2.....
excited sgt nk blik la nih...
hehehehe.....

AraBadrul said...

hehehehe.. zetty sygg~ tu lah, sapesuruh ara jadi ceria sgt. ini lah akibatnya. hahaha

Firdaus said...

kaki kurap...eeeeeeeeeeeeeeeeee....

AraBadrul said...

but u still will marry me,dont u?

Post a Comment