Pages

:D

entry kali ini, saya dengan baik hatinya nak bagi anugerah khas kepada mereka-mereka ini sebagai tanda penghargaan.

anugerah duyung terhebat.
pemenang : firdaus noh

sumbangan beliau:
sedar tak sedar, dah hampir 2tahun kot.
thank you so much hunny coz sabar dgn i and setia selama ni. ilysm.


anugerah superman tercomel.
pemenang: syaza adela

sumbangan beliau:
menyelamatkan dunia.erk? yeke? haha.
tapi dia berjaya menaikkan populariti saya di blog.haha ouuhh, terima kasih adelaTahir.



anugerah bf terkacak.
pemenang: rafiqah rahman

sumbangan beliau:
berjaya mengorat saya. hahaha.

syg eyqa! wee wee.


anugerah qiao po terbongok.
pemenang: ivin kua


sumbangan beliau:
menghabiskan kredit untuk call semua orang.
berjaya buat saya gelak macam orang gila. xie xie vinvin.wo ai ni.




10 comments:

cengkerangcipot said...

yeaaa syaza menang..rindu kat budak braces tu ouh..
aiyakk..
si ivin kua ni comel..
weeee...
hihihi

Adela Tahir said...

thats aint me ! tal tak ! haha rove !

Ara.Badrul said...

cipot; kenal ke si ivin ? hee. syaza menang! yeay yeay.

adela; thats youuu! accept the fact lah! haha

Aus MeLankoLik said...

hahahk , apela kau ara
adeke adela tahir .

aku nak gak menang anugerah , hahahak

ada said...

ada tkde?:'(

Ara.Badrul said...

Aus; biar la bg si adela tu sengih2 sikit. hehe. better la drp kelentong psl lisa surihani tu. haha

Ada; ade2. nantikan ye. kak ara tgh pk ni anugerah ape nk bagi. hehe. ramai nak bg lg ni, hakim, aus, anis dan ramai lg kak ara nk bg. hehe. tunggu ye.

Dugong Lover said...

pergghhhhhh..menang anugerah!! yeahhhhh!!!! ilysm! hehehe..tpi lawak plak i tgk gmbr i..kah3!

Duyung Lover said...

ilyt hunny <3 u mane pnah tak lawak ;p

ivink said...

haha bongok, i pon ade ka??
thanks sygg haha<3
tpi kan, byk crdt abis kat u lah. seriously yunk, terbyk tu. but thats doesnt matter :)
i love u gile2 hunny ;D

fr: iVin bg bt Kua, haaha bongok

Ara.Badrul said...

IVIN BG BINTI KUA.

ily yunk ! <3 btw, u bleh bukak our blog tak, the password tu MSFLOVEY kan? why takleh bukak eh?hurm :(

Post a Comment